Nyilt napok

Siklóernyős nyílt napunkon kipróbálhatod magad élőben egy tanfolyam keretei között... Elméleti előadásunkon választ kapsz sok rejtett kérdésre a siklóernyőzéssel kapcsolatban, gyakorlati szinten lehetőséged van próbálgatni az ernyő kezelését, választ kaphatsz a kérdéseidre és bele kóstolhatsz a lebegés élményébe is egy tandemrepülés alkalmával...

A nap első felében irányításunk mellett, a felszerelés megismerését követően már mindenki önállóan gyakorolhat,és ha jól megy az ernyő kezelése akkor lesiklásokat végezhet önállóan kis dombról, természetesen csak alacsony magasságban (5-10 m) Ezt nevezik kis dombos lesiklásnak, ami már egy teljes értékű önálló repülés élményét hordoz magában de még biztonságos magasságban...

A nap második felében, profi pilótáink segítségével mindenkit tandem repülni viszünk a környező hegyekbe. Itt egy lesiklás alkalmával már betekintést nyerhetsz az igazi repülés világába.
Azt gondoljuk hogy a nyílt nap után könnyebb lesz helyes döntést hozni abban hogy bevállalod-e a teljes tanfolyamot, vagy egyenlőre megelégszel ennek az egy napos repülős programnak az élményeivel.

A nyílt nap időtartama kb.: 6-7 óra. ( 10-17 óráig).

Helyszín: Budapest környéki hegyek.

Időpontok 2017 -ben:

  • 2017 MÁJUS 1től bármikor, előzetes egyeztetés alapján +36304630809

 

Fontos! Ha a nyílt nap végén úgy döntesz hogy belevágsz a komplett tanfolyamba, abban az esetben az összeget jóváírjuk a tanfolyam díjából!

Jelentkezz online most! katt ide...

Találkozó: Hidegkúti repülőtér, 2. kerület Kővári út és Arad utca sarka.
Előzetes egyeztetés szükséges, ajánlott felszerelés:évszaknak megfelelő öltözet, magas szárú cipő...

contentmap_plugin

Levelező lista

E-mail:

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon DVD melléklettel

részletek itt...

Intenzív kurzus

8 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 8 napból álló alkalmas gyakorlás után juthatsz el a vizsgáig.

részletek itt...