Siklóernyős tandemkupon ajándékba

Siklóernyős tandemrepülés kupon
NE A TÁRGYAKAT HANEM AZ ÉLMÉNYEKET GYŰJTSD!
Nálunk ajándék kupon formájában vásárolhatsz tandem siklóernyőzést így garantáltan egy felejthetetlen extrém élménnyel lepepheted meg szeretteidet.

A kupon 2019december 30IG felhasználható és akár hétköznap is lehetőség van a repülésre, előzetes egyeztetés alapján. A KUPON HOSSZABBITHATÓ HA ESETLEG NEM JÖN ÖSSZE A REPÜLÉS A LEJÁRATI HATÁRIDŐIG.

Több kupon közül választhatsz:

Az alaprepülés egy minimum 5-10 perces siklóernyős tandemrepülést takar videó felvétellel.

A teljesitményrepülés 20-30 perces itt is készül videófelvétel.

A páros repülés egy olyan lehetőség ahol a pároddal közösen van lehetőség a repülésre, itt két tandempilóta áll rendelkezésre hogy egyszerre élhessétek át ezt az élményt.

A repülés helyszíne és hossza nagyban függ az aktuális időjárási viszonyoktól és a széliránytól, állt. Bp. környékén a Hármashatár hegyi starthelyeinken és a Pilis különböző részein vagy gödöllő környékén csörlő segitségével repülünk, de kivételes esetekben akár Tatabánya környéke vagy Kalocsai reptér is megoldható! súlyhatár: 110kg

Bővebb információ a tandemrepülésről TANDEMREPÜLÉS menüpont alatt érhető el.

Siklóernyős alap tandemrepülés ajándék videófelvétellel: 19900ft helyett most 14900ft karácsonyi ár!

Siklóernyős páros repülés 38900 helyett 29900ft (a párod és te együtt a levegőben 2 tandempilótával)

Siklóernyős teljesitmény repülés: 24900ft

Új! Motoros siklóernyős tandemrepülés:

Siklóernyős tandemtrike repülés az ország legszebb részén a dunakanyar felett! Felszállási pont a Szentendrei sziget.

A motoros siklóernyő azaz a TRIKE (trájk) repülés előnye hogy nem kell hozzá hegyoldal vagy speciális csörlős berendezés és nem függ annyira az időjárástól mint a gyalogos siklóernyőzés. A felszálláshoz elegendő egy 20-30méteres füves vagy betonpálya. További előnye hogy bármelyik irányba bejárhatjuk a környéket hiszen a segédmotor biztositja a felhajtóerőt ezért repülésést kevésbé befolyásolja a szél sőt bármelyik más légijárművel szemben ezzel hosszabb ideig repülhetünk akár alacsonyan, követhetünk folyómedreket vagy repülhetünk hosszan szép tájak felett, ezután pár perc alatt akár 800 vagy 1000méterre is felemelkedhetünk. A magasba kerülés után a motor leállitható és halk siklásban érkezünk vissza a felszálló ponthoz igy átélve a siklórepülés teljes szabadságát.

30perces Motoros trike tandemkupon repülés a dunakanyar felett videófelvétellel: 29900 helyett 24900ft-ért lehet a tied.

Rendelheted online az alábbi linken, vagy telefonon is megkereshetsz minket. A megrendelt tandemkupont kérheted kinyomtatva postai úton, vagy emailben tudjuk küldeni kinyomtatható word formátumban, de Budapesten akár személyesen is átvehető. Telefon: +36304630809

Az alábbi linken online rendelhetsz kupont, a megjegyzés rovatban kéjük tüntesd fel melyik ajánlat érdekel: ALAP repülés,TELJESITMÉNY repülés,PÁROS tandemrepülés, vagy MOTOROS tandemrepülés.

RENDELD MEG ONLINE MOST, KATT IDE...

Levelező lista

E-mail:

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon DVD melléklettel

részletek itt...

Intenzív kurzus

8 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 8 napból álló alkalmas gyakorlás után juthatsz el a vizsgáig.

részletek itt...