Siklóernyős tandemkupon ajándékba

Siklóernyős tandemrepülés kupon ajándékba
NE A TÁRGYAKAT HANEM AZ ÉLMÉNYEKET GYŰJTSD!
Ajándékozz tandemrepülést! Nálunk ajándék kupon formájában vásárolhatsz tandem siklóernyőzést így garantáltan egy felejthetetlen extrém élménnyel lepheted meg szeretteidet.A kupon 1 évig felhasználható és akár hétköznap is lehetőség van a repülésre, előzetes egyeztetés alapján.

Bővebben ...

Siklóernyős tandemrepülés

Hatósági vizsgával rendelkező rutinos siklóernyős pilóta irányítása mellett azonnal megismerkedhetsz a repülés legszabadabb ágával a siklóernyőzéssel. A levegőben ki is próbálhatod a siklóernyő irányítását és a repülésről videó felvétel is készül.  Nagyon jó ajándék egy ilyen élménnyel meglepni ismerőseidet szeretteidet, ezért találtuk ki a siklóernyős tandemkupont ami ajándékozhatóvá varázsolja ezt a garantáltan ütős, életet végigkísérő extrém élményajándékot. Az elmúlt 11 évben több mint1000 utas kóstolhatott nálunk bele a siklóernyőzésbe tandemrepülés formájában mindezt 100százalék balesetmentesen!

Bővebben ...

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...

Intenzív kurzus

10 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 10 egésznapos gyakorlás után juthatsz el az "A" vizsgáig.

részletek itt...