Intenzív siklóernyős tanfolyam

10 alkalomból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 8 napból álló alkalmas gyakorlás után juthatsz el a vizsgáig. Nálunk nincs tumultus! Egy kurzuson maximum 4 embert tanítunk, ezért nálunk nincs zsúfolt sorban állás, és várakozás. Az oktatás menete is szabadabb és személyre szabottabb mint máshol, és ha kell, egy ember miatt is kimegyünk oktatni.

Ebben próbálunk különbözni más iskoláktól, meggyőződésünk hogy így sokkal hatásosabb oktatást tudunk nyújtani.  A tanfolyam végén sikeres elméleti és gyakorlati vizsgát követően önálló repülésre jogosító igazolvány.

Intenzív kurzusainkon minimum 10 egymást követő alkalommal jutsz el az elmélettől kezdve egészen az önálló repülésig. A tanfolyam alatt elsajátítod a siklóernyőzés alapjait, és megismered a legkedveltebb starthelyeket. Az elméleti képzések a gyakorlattal egybekötve párhuzamosan történnek. A gyakorlati repülések során végig rádió összeköttetésben vagyunk ez garantálja a legbiztonságosabb képzést.

Előfordulhat hogy az időjárás nem kedvez vagy nem vagy elég FITT vagy egyéb problémák miatt nem sikerül a kiszemelt 8 alkalom alatt vizsgáig jutnod ezért így nappal is elhúzódik a tanulás de ilyen esetekben nincs plusz költség nálam. Ha normális a hozzáállásod akkor a befizetett tanfolyam a vizsgadíjat is tartalmazza.

A tanfolyam ára 170000 Ft.

Időpontok 2022 ben:

2022 április 2. Budapesten a Hármashatár-hegyen tanfolyamot inditunk.

az induló kurzusainkról kérlek érdeklődj telefonon: 06304630809

A tanfolyam kezdési időpontja változhat a jelentkezők számától és az időjárás szeszélyeitől. Terveink szerint a fent felsorolt időpontokban elindítjuk a kurzust de előfordulhat hogy a felsorolt dátumokon kívül is indul egyéni csoport ahová esetleg becsatlakozhatsz, ezért érdeklődj nálam emailban vagy telefonon ha komolyan bele szeretnél vágni. Ha nagyon kényes az időbeosztásod nálunk lehetőség van teljesen személyre szabott oktatásra is.

Minimum 3 fős baráti csoport, társaság esetén az alap kurzus mellett akár egyéb más, az általatok jónak látott  időpontokban is elindítjuk az intenzív kurzust, azaz ebben az esetben mi igazodunk a ti időbeosztásotokhoz plusz az önszerveződő csoportoknak kis kedvezményt is adunk.

Érdeklődj vagy jelentkezz online most! katt ide...

A találkozó helyszíne és időpontja: 2kerület Arad utca és kővári út sark, 10 óra.

contentmap_plugin

Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...