Siklóernyős tandemkupon ajándékba

Siklóernyős tandemrepülés kupon ajándékba
NE A TÁRGYAKAT HANEM AZ ÉLMÉNYEKET GYŰJTSD! Ajándékozz tandemrepülést! Nálunk ajándék kupon formájában vásárolhatsz tandem siklóernyőzést így garantáltan egy felejthetetlen extrém élménnyel lepheted meg szeretteidet. A kupon 1 évig felhasználható és akár hétköznap is lehetőség van a repülésre, előzetes egyeztetés alapján. A kupont emailben küldjük el kinyomtatható formátumban. A JELENTKEZÉS linkre kattintva küldhet nekünk megrendelő emailt.

A siklóernyős repülés helyszíne függ az aktuális időjárási viszonyoktól és a széliránytól, ezért az időjárás dönti el melyik helyszint használjuk egy adott napon. állt. Bp. környékén a Hármashatár hegyi starthelyeinken és a Pilis különböző részein vagy Gödöllő környékén Tatabánya környékén és a Kalocsai reptérről repülünk. súlyhatár: 110kg

JELENTKEZZ ÉS RENDELD MEG ONLINE MOST, KATT IDE...

Telefon: 06304630809

Miért érdemes minket választani?

Üdvözlöm, Mrenkó Péter vagyok az ASE siklóernyős klub vezető pilótája. Az elmúlt 10 évben több mint 1500 tandemrepülést hajtottunk végre kollégámmal Kovács Gáborral balesetmentesen. A nagy kuponos cégekkel ellentétben mi nem a nagyszámú utasreptetés hivei vagyunk, nálunk sokkal személyesebben élheted meg a tandemrepülés szépségét. Az általunk szervezett repülések alkalmával nem találkozhatsz olyan helyzettel, hogy a helyszinre kiérve több tucat ember várakozik előtted sorban állva és a pilótának ideje sincs elbeszélgetni veled. Nálunk a szolgáltatás barátibb, a repülés személyre szabottabb, és maximum 4 embert szervezünk egy egész napra igy van időnk az utasokkal elbeszélgetni a repülés után is. :)

Többek között a TV2 és a DUNA TV is velünk forgatott. Orosz Barbit a mokka műsorvezetőjét a Csobáncon reptettük meg. A repülésről készült műsort itt lehet megnézni: klikk ide...

Több kupon közül választhatsz:

-ALAP TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: 5-10 perces siklóernyős tandemrepülés videó felvétellel. Remek betekintést nyújt a siklóernyőzés világába. Ez idő alatt átélheted a lebegés szabadságát, és  a videófelvétel is benne van az árban. 24900ft.

-TELJESITMÉNY TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: egy hosszabb repülést takar, aki nem elégszik meg az alaprepüléssel, és szeretné hosszabb ideig élvezni a repülést, 30 percet vagyunk a levegőben itt is készül videófelvétel a repülésről. 29900ft

ha 2darabot rendelsz és párban jöttök, akkor 2személyre kedvezményes ár 54900ft ahol a párok egymás után repülnek.

-PÁROS SIKLÓERNYŐS TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: pároknak ideális ajándék, itt egyszerre reptetjük meg a 2 utast 2 tandempilóta közreműködésével, így a párok egyszerre emelkednek a levegőbe, ezáltal együtt élhetik át a siklóernyőzés nyújtotta repülési élményt. A repülésről videófelvétel is készül. 59900ft 

-TÁVREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL 1000méter feletti repülés minimum 1 óra időtartammal, minimum 20km távolságot repülve. Ennél a fajta repülésnél nem ott szállunk le ahonnan elindultunk hanem valahol egészen máshol. A Termikeket (felszálló meleg levegő) kihasználva emelkedünk a felhőkig 1000-2000méteres magasságba és indulunk az ismeretlenbe. Ilyen nagy magasságokból a siklóernyőinkel akár 10-20kilómétert is siklunk amig nem érünk földet, de ha egy újabb termiket azaz felszálló légáramlatot találunk siklásunk közben azt kihasználva ismét felemelkedünk és igy akár 30-50 sőt kivételesen jó idő esetén akár 100kilóméterre is elrepülhetünk. Ez a fajta repülés semmihez sem hasonlitható, hatalmas élmény madárszemmel kémleli az alattunk elterülő tájat. Ez a siklóernyőzés omegája. A megtett távolság függ az aktuális meterológiától, de minimum 1 órás és 20km-es távrepülést garantálunk. Fontos tudni hogy ez egy egész napos program. további részleteket telefonon tudunk adni. 59900ft.
360 fokos videófelvétel, nézz körül Csolnok felett:-MOTOROS SIKLÓERNYŐS TANDEMTRIKE REPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: az ország legszebb részén Óbuda, vagy a dunakanyar felett!

A motoros siklóernyő azaz a TRIKE (trájk) repülés előnye hogy nem kell hozzá hegyoldal vagy speciális csörlős berendezés és nem függ annyira az időjárástól mint a gyalogos siklóernyőzés. A felszálláshoz elegendő egy 20-30méteres füves vagy betonpálya. További előnye hogy bármelyik irányba bejárhatjuk a környéket hiszen a segédmotor biztositja a felhajtóerőt ezért repülését kevésbé befolyásolja a szél sőt bármelyik más légijárművel szemben ezzel hosszabb ideig repülhetünk akár alacsonyan, követhetünk folyómedreket vagy repülhetünk hosszan szép tájak felett, ezután pár perc alatt akár 800 vagy 1000méterre is felemelkedhetünk. A magasba kerülés után a motor leállitható és halk siklásban érkezünk vissza a felszálló ponthoz igy átélve a siklórepülés teljes szabadságát. Kivételes igény esetén bárhol tudunk repülni az országban ahol ezt a légtérszerkezet megengedi, ha eltérő helyen szeretnéd igénybe venni a motoros repülést kérlek érdeklődj telefonon.

20 perces repülés,  24900ft.

30 perces repülés,  29900ft. -AKROBATIKUS TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: az extrémebb, adrenalin dús élményeket kedvelőinek.

A felszállást követően különböző manővereket hajtunk végre, ez az élmény egy rövidebb de dinamikusabb repülést tartalmaz. Kiváló ajándék lehet olyan ismerősödnek aki kedveli az extrém adrenalin dús kalandokat. 15 perces akrobatikus tandemrepülés 29900ft.A kupon nem névre szól, hanem egy kuponkód van feltüntetve az utalványon, igy bárkinek ajándékozhatod, és jelentkezéskor a kupon kód igazolja az utalvány érvényességét.

Rendelheted online az alábbi linken, vagy telefonon is megkereshetsz minket. A megrendelt tandemkupont kérheted kinyomtatva postai úton, vagy e-mailben tudjuk küldeni kinyomtatható PDF formátumban. Telefon: +36304630809

Az alábbi linken online rendelhetsz kupont, a megjegyzés rovatban kéjük tüntesd fel melyik ajánlat érdekel

JELENTKEZZ ÉS RENDELD MEG ONLINE MOST, KATT IDE...


Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...

Intenzív kurzus

10 napból álló intenzív siklóernyős tanfolyam. Talán az egyik leghatásosabb képzési forma. 5 óra elmélet, és egy 10 egésznapos gyakorlás után juthatsz el az "A" vizsgáig.

részletek itt...