Siklóernyős tandemkupon ajándékba

Siklóernyős tandemrepülés kupon ajándékba

NE TÁRGYAKAT, HANEM  ÉLMÉNYT AJÁNDÉKOZZ! Ajándékozz tandemrepülést! Nálunk névre szóló ajándék tandem kupon formájában vásárolhatsz siklóernyős tandemrepülést, így garantáltan egy felejthetetlen extrém élménnyel lepheted meg szeretteidet. Remek ajándék egy közeli ismerősnek vagy akár pároknak is.A kupon 1 évig felhasználható, e-mailben küldjük el kinyomtatható formátumban. A JELENTKEZÉS linkre kattintva küldhet nekünk megrendelő emailt.

Miért érdemes minket választani?

Üdvözlöm, Mrenkó Péter vagyok az ASE siklóernyős klub vezető pilótája. Az elmúlt 10 évben több mint 1500 tandemrepülést hajtottunk végre kollégámmal Kovács Gáborral balesetmentesen. A nagy kuponos cégekkel ellentétben mi nem a nagyszámú utasreptetés hívei vagyunk, nálunk sokkal személyesebben élheted meg a repülés szépségét. Az általunk szervezett repülések alkalmával nem találkozhatsz olyan helyzettel, hogy a helyszínre kiérve több tucat ember várakozik előtted sorban állva és a pilótának ideje sincs elbeszélgetni veled. Nálunk a szolgáltatás barátibb, a repülés személyre szabottabb.

Többek között a TV2 és a DUNA TV is velünk forgatott. Orosz Barbit a mokka műsorvezetőjét a Csobáncon reptettük meg. A repülésről készült műsort itt lehet megnézni: klikk ide...

Hol lesz a tandemrepülés?

A siklóernyős repülés helyszíne függ az aktuális időjárási viszonyoktól és a széliránytól, ezért az időjárás dönti el melyik helyszínt használjuk egy adott napon. Északias irányú szélben Bp. környékén a Hármashatár hegyi starthelyeinket használjuk, délies szélben a Pilisben található Csolnoki starthelyről vagy Csákberényben a siklóernyős csörlőpályáról repülünk. Rendelheted online az alábbi linken, vagy telefonon is megkereshetsz minket. A megrendelt tandemkupont e-mailben tudjuk küldeni kinyomtatható PDF formátumban. Telefon: +36304630809

JELENTKEZZ ÉS RENDELD MEG ONLINE MOST, KATT IDE...

Hogyan kapod meg a kupont?

Ha a rendeléskor kiválasztottad a számodra megfelelő tandemutalványt, akkor e-mailben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot hogy megbeszéljünk minden felmerülő kérdést a tandemrepüléssel és az ajándékutalvánnyal kapcsolatban, és elkérjük az ajándékozott nevét, hogy azt a kuponra rászerkeszthessük.. Ezután elküldjük a számlaszámunkat ahol a számla kiegyenlítése után elküldjük a névre szóló tandemkupont. Ha valami oknál fogva nem működne az oldalon a rendelés, küldj nekünk emailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

JELENTKEZZ ÉS RENDELD MEG ONLINE MOST, KATT IDE...


Nálunk csörlős vagy hegyi tandemkuponok közül választhatsz:

A CSÖRLŐS TANDEMREPÜLÉS ELŐNYEI:

-Időjárástól kisebb mértékben függ a tandemrepülés

-könnyebb a repülés tervezése, mivel nem függ annyira az időjárástól és a széltől mint a hegyi tandemrepülés

-Nem kell hegyet mászni, egyszerűen megközelíthető a felszálló hely, a repülés végén ugyanoda szállunk vissza

-2 perc alatt 600 méterre emelkedünk

-Igény esetén azonnal ismételhető - és a dupla csavar csomaggal akrobatikus manővereket is végrehajtunk.

Csörlős tandemrepülés (vontatással húznak fel több száz méterre, akár a vitorlázó repülőket) 

Csörlős tandem Alap csomag 10 perces repülés (emlék videóval): 29.900Ft. 

Csörlős tandem Dupla csavar: 2 csörlős tandemrepülés egymás után, a második repülés során akrobatikus manővereket hajtunk végre: 42900Ft. 


HEGYI REPÜLÉS ELŐNYEI: 

-Bár speciálisabb időjárást igényel, de ha ideális a szél, akkor itt könnyen tudunk hosszabbat repülni!

-Minden starthely nagyon szép helyen van, gyönyörű panorámával így nemcsak a repülés közben de arra várakozva is már nagyszerű kilátásban van részünk 

-Ez a minimum fél napos program kirándulásnak is kiváló, akár a kísérőknek is.

-HEGYI ALAP TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: 10 perces siklóernyős tandemrepülés videó felvétellel, Budapest környéki hegyekről. Remek betekintést nyújt a siklóernyőzés világába. Ez idő alatt átélheted a lebegés szabadságát, és  a videó felvétel is benne van az árban. 35900 ft.   (opcionálisan választható 360fokos speciális videófelvétel, szerkesztéssel, speciális fotókkal,+ 4000ft)

 Remek ajándék pároknak is, páros tandemkupon  kedvezményes ár 65900ft  (itt a párok egymás után repülnek)


-HEGYI TELJESÍTMÉNY TANDEMREPÜLÉS VIDEÓ FELVÉTELLEL: egy hosszabb repülést takar, aki nem elégszik meg az alaprepüléssel, és szeretné hosszabb ideig élvezni a repülést, 20-30 percet vagyunk a levegőben itt is készül videó felvétel a repülésről. 39900ft (opcionálisan választható 360fokos speciális videófelvétel, szerkesztéssel, speciális fotókkal,+ 4000ft)


Repülés a Balatonfelvidéken a Csobáncon:

Ha a nyári Balatonos utazásodat esetleg kiegészítenéd egy garantáltan maradandó élménnyel:

20 perces Tandemrepülés a Balaton felvidéken, Tapolcánál a Csobánc hegyen:

49900ft


-PÁROS SIKLÓERNYŐS TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: pároknak ideális élményajándék, itt egyszerre reptetjük meg a 2 utast 2 tandempilóta közreműködésével, így a párok egyszerre emelkednek a levegőbe, ezáltal együtt élhetik át a siklóernyőzés nyújtotta repülési élményt. A repülésről videófelvétel is készül. karácsonyi akciónk: 79900ft helyett 79900ft.


360 fokos videófelvétel, nézz körül Csolnok felett:
Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...