Siklóernyős tandemkupon ajándékba

Siklóernyős tandemrepülés kupon ajándékba

NE TÁRGYAKAT, HANEM  ÉLMÉNYT AJÁNDÉKOZZ! Ajándékozz tandemrepülést! Nálunk névre szóló ajándék kupon formájában vásárolhatsz tandem siklóernyőzést így garantáltan egy felejthetetlen extrém élménnyel lepheted meg szeretteidet. Remek ajándék egy közeli ismerősnek vagy akár pároknak is.A kupon 1 évig felhasználható, emailben küldjük el kinyomtatható formátumban. A JELENTKEZÉS linkre kattintva küldhet nekünk megrendelő emailt.

Miért érdemes minket választani?

Üdvözlöm, Mrenkó Péter vagyok az ASE siklóernyős klub vezető pilótája. Az elmúlt 10 évben több mint 1500 tandemrepülést hajtottunk végre kollégámmal Kovács Gáborral balesetmentesen. A nagy kuponos cégekkel ellentétben mi nem a nagyszámú utasreptetés hivei vagyunk, nálunk sokkal személyesebben élheted meg a repülés szépségét. Az általunk szervezett repülések alkalmával nem találkozhatsz olyan helyzettel, hogy a helyszinre kiérve több tucat ember várakozik előtted sorban állva és a pilótának ideje sincs elbeszélgetni veled. Nálunk a szolgáltatás barátibb, a repülés személyre szabottabb.

Többek között a TV2 és a DUNA TV is velünk forgatott. Orosz Barbit a mokka műsorvezetőjét a Csobáncon reptettük meg. A repülésről készült műsort itt lehet megnézni: klikk ide...

A siklóernyős repülés helyszíne függ az aktuális időjárási viszonyoktól és a széliránytól, ezért az időjárás dönti el melyik helyszint használjuk egy adott napon. Északias szélben Bp. környékén a Hármashatár hegyi starthelyeinket használjuk, délies szélben a Pilisben található Csolnoki starthelyről vagy csákberényben a siklóernyős csörlőpályáról repülünk. Rendelheted online az alábbi linken, vagy telefonon is megkereshetsz minket. A megrendelt tandemkupont e-mailben tudjuk küldeni kinyomtatható PDF formátumban. Telefon: +36304630809

JELENTKEZZ ÉS RENDELD MEG ONLINE MOST, KATT IDE...

Hogyan kapod meg a kupont?

Ha a rendeléskor kiválasztottad a számodra megfelelő tandemutalványt, akkor emailben vagy telefonon felvesszük veled a kapcsolatot hogy megbeszéljünk minden felmerülő kérdést a tandemrepüléssel és az ajándékutalvánnyal kapcsolatban, és elkérjük az ajándékozott nevét, hogy azt a kuponra rászerkeszthessük.. Ezután elküldjük a számlaszámunkat ahol a számla kiegyenlitése után elküldjük a névre szóló tandemkupont. Ha valami oknál fogva nem működne az oldalon a rendelés, küldj nekünk emailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

JELENTKEZZ ÉS RENDELD MEG ONLINE MOST, KATT IDE...


Több tandemkupon közül választhatsz:

-ALAP TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: 5-10 perces siklóernyős tandemrepülés videó felvétellel. Remek betekintést nyújt a siklóernyőzés világába. Ez idő alatt átélheted a lebegés szabadságát, és  a videó felvétel is benne van az árban. 29900,-  (opcionálisan választható 360fokos speciális videófelvétel, szerkesztéssel, speciális fotókkal,+ 4000ft)

Ha 2 darabot rendelsz akkor 2 személyre a kedvezményes ár: 56900ft 


-TELJESITMÉNY TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: egy hosszabb repülést takar, aki nem elégszik meg az alaprepüléssel, és szeretné hosszabb ideig élvezni a repülést, 15-20 percet vagyunk a levegőben itt is készül videófelvétel a repülésről.35900ft (opcionálisan választható 360fokos speciális videófelvétel, szerkesztéssel, speciális fotókkal,+ 4000ft)

 ha 2darabot rendelsz és párban jöttök, akkor 2személyre kedvezményes ár 65900ft 


-1 ÓRÁS TANDEMREPÜLÉS 55900ft


-PÁROS SIKLÓERNYŐS TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: pároknak ideális élményajándék, itt egyszerre reptetjük meg a 2 utast 2 tandempilóta közreműködésével, így a párok egyszerre emelkednek a levegőbe, ezáltal együtt élhetik át a siklóernyőzés nyújtotta repülési élményt. A repülésről videófelvétel is készül. 74900ft (opcionálisan választható 360fokos speciális videófelvétel, szerkesztéssel, speciális fotókkal,+ 4000ft)


-TÁVREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL 1000méter feletti repülés minimum 1 óra időtartammal, minimum 20km távolságot repülve. Ennél a fajta repülésnél nem ott szállunk le ahonnan elindultunk hanem valahol egészen máshol. A Termikeket (felszálló meleg levegő) kihasználva emelkedünk a felhőkig 1000-2000méteres magasságba és indulunk az ismeretlenbe. Ilyen nagy magasságokból a siklóernyőinkel akár 10-20kilómétert is siklunk amig nem érünk földet, de ha egy újabb termiket azaz felszálló légáramlatot találunk siklásunk közben azt kihasználva ismét felemelkedünk és igy akár 30-50 sőt kivételesen jó idő esetén akár 100kilóméterre is elrepülhetünk. Ez a fajta repülés semmihez sem hasonlitható, hatalmas élmény madárszemmel kémleli az alattunk elterülő tájat. Ez a siklóernyőzés omegája. A megtett távolság függ az aktuális meterológiától, de minimum 1 órás és 20km-es távrepülést garantálunk. Fontos tudni hogy ez egy egész napos program. további részleteket telefonon tudunk adni. 69900ft.


360 fokos videófelvétel, nézz körül Csolnok felett:
Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...