Siklóernyős tandemrepülés

Hatósági vizsgával rendelkező rutinos siklóernyős pilóta irányítása mellett azonnal megismerkedhetsz a repülés legszabadabb ágával a siklóernyőzéssel. A levegőben ki is próbálhatod a siklóernyő irányítását és a repülésről videó felvétel is készül.  Nagyon jó ajándék egy ilyen élménnyel meglepni ismerőseidet szeretteidet, ezért találtuk ki a siklóernyős tandemkupont ami ajándékozhatóvá varázsolja ezt a garantáltan ütős, életet végigkísérő extrém élményajándékot. Az elmúlt 11 évben több mint1000 utas kóstolhatott nálunk bele a siklóernyőzésbe tandemrepülés formájában mindezt 100százalék balesetmentesen!

Mit kell tudni egy siklóernyős tandemrepülésről?

Általában Budapesten környékén a Hármashatár hegyen, a Pilisben, vagy Csákberényben(csőrlésből) repülünk a felszállás helyszinét az aktuális időjárás függvényében választjuk ki, mivel a siklóernyősök repülési helyszíne függ az aktuális időjárás és szélviszonyoktól ezért érdemes a kiszemelt időpont előtt egy pár nappal a helyszínt pontosan egyeztetni. Tehát időjárás és széliránytól függően választjuk ki az aznap siklóernyőzésre legalkalmasabb helyszínt ezután egy közösen megbeszélt találkozóhelyről együtt közelítjük meg a felszállási helyet azaz starthelyet. Előfordulhat hogy a starthelyre(hegytetőre) csak gyalogosan lehet felmenni ami általában maximum negyedóra húsz perces erdei sétákat jelent. A repülés előtt egy rövid 10 perces földi előkészítés után emelkedünk a levegőbe és az időjárástól függően hosszabb rövidebb ideig a levegőben maradni. Lehetőség van hosszabb repülésekre is ezért két szintet jelöltünk meg: alap repülés és teljesitmény repülés. A siklóernyős repülés időtartama nem kifejezetten csak a pilótától függ, az aznapi szél erőssége fogja meghatározni hogy mennyi ideig tudunk a levegőben maradni de alapesetben minimum 5-10  perces siklóernyőzést garantálunk teljesitmény repülésnél 20-30peret töltünk a levegőben, mindkét esetben professzionális gopro kamerával örökitjük meg a repülést amit repülés után megkap minden utas. Előfordulhat hogy az időjárás szeszélyeinek kitéve várakoznunk kell a starthelyen az esetleges túl erős, vagy túl gyenge szél miatt sőt ritkán de az is előfordulhat hogy az előrejelzéssel ellentétben mégsem kedvez a siklóernyős tandemrepüléshez az időjárás ezért kérem ezt vegyék figyelembe éppen ezért érdemes erre az alkalomra minimum két-három órát is rászánni! súlyhatár: 120kg

A legkedvezőbb időszak a siklóernyőzéshez általában márciustól október végéig, 11-17 óra között VAN.

A legkedvezőbb és nekünk legkézenfekvőbb területek: Hármashatár hegy, Csolnok, Kartal saját csörlőpálya vagy Csákberény..


Nálunk csörlős vagy hegyi tandemkuponok közül választhatsz:

A CSÖRLŐS TANDEMREPÜLÉS ELŐNYEI:

-Időjárástól kisebb mértékben függ 

-könnyebb tervezni vele mivel nem függ annyira az időjárástól és a széltől mint a hegyi repülés

-Nem kell hegyet mászni

-Ugyanoda szállunk le, ahonnan felszállunk, ami autóval párszáz méterre megközelíthető

-2 perc alatt 600 méterre emelkedünk

-Igény esetén azonnal ismételhető - és a duplacsavar csomaggal akrobatikus manővereket is beadunk.

Csörlős repülés (vontatással húznak fel több száz méterre, akár a vitorlázó repülőket) 

Csörlős Alap csomag 10 perces repüléls (emlékvideóval): 29.900 Ft 

Csörlős Duplacsavar: 2 csörlős tandemrepülés egymás után, a második repülés során akrobatikus manővereket hajtunk végre: 39900ft


HEGYI REPÜLÉS ELŐNYEI: 

-Bár speciálisabb időjárást igényel, de ha ideális a szél, akkor itt könnyen tudunk hosszabbat repülni!

-Minden starthely nagyon szép helyen van, gyönyörű panorámával így nemcsak a repülés közben de arra várakozva is már nagyszerű kilátásban van részünk 

-Ez a minimum fél napos program kirándulásnak is kíváló, akár a kísérőknek is.

-HEGYI ALAP TANDEMREPÜLÉS VIDEÓFELVÉTELLEL: 10-15 perces siklóernyős tandemrepülés videó felvétellel, Budapest környéki ehgyekről. Remek betekintést nyújt a siklóernyőzés világába. Ez idő alatt átélheted a lebegés szabadságát, és  a videó felvétel is benne van az árban. 35900,-   29900 ft. (opcionálisan választható 360fokos speciális videófelvétel, szerkesztéssel, speciális fotókkal,+ 4000ft)


-HEGYI TELJESÍTMÉNY TANDEMREPÜLÉS VIDEÓ FELVÉTELLEL: egy hosszabb repülést takar, aki nem elégszik meg az alaprepüléssel, és szeretné hosszabb ideig élvezni a repülést, 20-30 percet vagyunk a levegőben itt is készül videó felvétel a repülésről. 39900ft (opcionálisan választható 360fokos speciális videófelvétel, szerkesztéssel, speciális fotókkal,+ 4000ft)

 páros repülés  kedvezményes ár 69900ft  


Ha a nyári Balatonos utazásodat esetleg kiegészítenéd egy garantáltan maradandó élménnyel:

20 perces Tandemrepülés a Balaton felvidéken, Tapolcánál a Csobánc hegyen:

49900ft

Az alábbi linken online JELENTKEZNI.

Jelentkezz most online! katt ide...


Tandemrepülés ajándékba: Siklóernyős ajándék tandemkupon:

Ha egy igazán felejthetetlen meglepetéssel akarod meglepni ismerőseidet- szeretteidet, ha szeretnéd ezt az élményt a kedveseddel páros repülés során átélni, ha valódi, garantáltan az életet végigkísérő élményt szeretnél  ajándékozni akkor ne habozz meglesni a tandemkupon ajánlatainkat:

Tandemkupon részletekért KATT IDE...


Tandemrepülés kupon

Ne a tárgyakat, hanem az élményeket gyűjtsd! Siklóernyős Tandemkupon ajándék videófelvétellel.

részletek itt...